(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteisella työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Espoon Niittykumpuun.

Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siisteydestä sekä tarvittaessa myös postitustehtävistä toimistoympäristössä. Työ on osa-aikainen ja työtunteja kertyy 25/vk. Työtä tehdään pääsääntöisesti 5h/arkipäivä klo 06-19 välillä ja pääset itsekin osittain vaikuttamaan työaikoihisi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä erinomainen asiakaspalveluasenne. Tarvitset perus IT-taitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Lisäksi toivomme, että olet tiimipelaaja ja sinulla on hyvä peruskunto. Eduksi katsomme kokemuksen asiakaspalvelutyöstä, etenkin siivouspalveluiden parista.

ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa ammattitaitoasi, edetä urallasi tai pätevöityä toimialasi ammattilaiseksi. Meillä ISS Palveluilla on kattavat sisäiset koulutusportaalit ja teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.2.2019.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -