(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Ylikiiminkiin.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siisteydestä sekä keittiön aputöistä joko päiväkodissa tai koulussa. Päiväkotikohteessa tehtäviisi kuuluu siivous sekä aamupalan ja lounaan esille laitto. Koulukohteessa tehtäviisi kuuluu siivous sekä astianhuolto. Työtä tehdään arkisin, työaika alkaa klo 5-7 välillä ja päättyy klo 13-14.30 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työtehtävä edellyttää siivous- tai ruokapalvelun koulutusta, aikaisempi työkokemus siivous- tai keittiöpuolen tehtävistä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, oikeaa asiakaspalveluasennetta sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsotaan mahdollisuus oman auton käyttöön.


Päiväkoti-/Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle.


ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.11.2018. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -