(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haluatko nähdä työsi jäljen ja pidätkö asiakaspalvelusta? Onko vanhusten kanssa työskentely sinulle mielekästä? Olisitko sinä etsimämme henkilö monipalvelutyöntekijän tehtäviin?

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Kruunupyyn keskustaan.

Monipalvelutyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä. Työtehtäviisi kuuluu mm. ruoan jako vanhuksille sekä siivous palvelukodissa. Työ on kokoaikainen ja alkaa aamuisin klo 7. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta kauttamme sinulla on halutessasi mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Monipalvelutyöntekijänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiesitkö, että me tarjoamme hyvää työtä? – www.hyvää-työtä.fi

Löydät meidät mös Facebookista ja Instagramista - @personalhusetvaasa


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi