(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja reippaalla työotteella varustettua monipalvelutyöntekijää tiimiimme Vantaankoskelle. 

Tehtävässä vastaat monipuolisesta ravintolan asiakaspalvelutehtävistä ja astiahuollosta sekä toimistorakenukksen yleisistä siivoustöistä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa aamiais- ja lounaslinjastojen hoitamista, kassatyöskentelyä, astiahuoltoa, siivoustehtäviä ja avustavia keittiötöitä. Työsuhde on vakituinen sekä kokoaikainen ja työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 6-16 välille. Satunnaisten tilausten takia työvuoroja voi olla joskus myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä haluat työskennellä osana ammattitaitoista monipalvelutiimiä. Työtehtävä edellyttää ennen kaikkea positiivista asennetta ja aiempaa kokemusta ravintola-alalta ja mahdollisesti myös siivoustyöstä. Kokemus kokoustarjoiluiden hoitamisesta sekä kassankäytöstä katsotaan eduksesi. Tehtävässä tarvitset myös hygieniapassia ja hyvää peruskuntoa. Edellytämme sujuvaa suomen- sekä englannin kielen taitoa, koska palvelemme asiakkaita molemmilla kielillä.


ISS Palveluilla tarjoamme Sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.10.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -