(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt joustavaa ja omatoimista MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Helsinkiin 2-vuorotyöhön.


Työtehtäviisi kuuluu mm. siivousta toimisto- ja ravintolaympäristössä ja astiahuoltoa. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-19 välille. Työ on kokoaikainen, viikkotyötunteja kertyy 37,5 h/vko ja työsuhde toistaiseksi voimassaoleva.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Tartut rivakasti tehtäviin ja huomioit ystävällisesti asiakkaat ja työtoverit. Työssä tarvitset suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on hyvä peruskunto ja positiivinen asenne työntekoon.

ISS:llä saat paikan menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä ja ison talon tuen. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.10.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -