(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Kiiminkiin.

Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti asiakaskohteen päivittäistä ylläpitosiivousta, perussiivousta sekä avustavia ruokapalvelutehtäviä. Työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva ja kokopäiväinen: työtä tehdään arkisin klo 05.00-15.00 välillä.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on asenne sillä me perehdytämme tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa ja suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tartut työhön joustavalla ja asiakaslähtöisellä asenteella, pidät uuden oppimisesta ja olet mielelläsi mukana muodostamassa tehokasta ja toimivaa tiimiä. Siirryt joustavasti tehtävästä toiseen ja työotteesi on luotettava sekä järjestelmällinen. Tehtävään valitulta pyydetään näyttämään rikostausta ote.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.10.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -