(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haluatko palveluammatissasi tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?  Etsimme tiimiimme motivoituneita asiakaspalvelujen ammattilaisia. Olisitko juuri sinä oikea henkilö tiimiimme?


Etsimme nyt kahta monipalvelutyöntekijää kokoaikaiseen sekä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. 


Monipalvelutyöntekijänä työnkuvaasi kuuluu oppilaitosympäristön ylläpitosiivous sekä astiahuoltoa oppilaitosympäristössä. Työaika on arkipäivisin klo 6-15.30 ja työtunteja kertyy 37,5, tuntia viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. 


Hakijoilta edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työssä tarvitaan hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 

Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle.


ISS Palvelut tarjoaa sinulle hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Me tarjoamme sinulle työn, jossa sinun ei tarvitse kangistua kaavoihisi! Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan erilaisia sidosryhmiä ja näet erilaisia kohteita jotka takaavat, ettei sinulla ole kahta samanlaista työpäivää. Päivitetyt sekä huolletut työvälineet varmistavat työssä viihtymisen ja turvallisuuden.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.9.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.

- ISS on savuton työpaikka -