(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ siivoukseen ja keittiön aputöihin Inariin.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siisteydestä, sekä keittiön aputöistä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Työtä on tarjolla arkisin klo 07.00-16.00 välillä. Viikko tuntimäärä 37,5 tuntia.


Aikaisempi työkokemus, sekä koulutus siivous- tai keittiöpuolen tehtävistä katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömia. Työssäsi tulet silti tarvitsemaan  hyvää fyysistä peruskuntoa, erinomaista suomen kielen taitoa, sekä oikeaa asiakaspalveluasennetta maustettuna oikealla asenteella työn tekoon. 


ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.9.2018. Työ alkaa loppuvuodesta 2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,  www.issworld.com,  www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -