(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Onko toiveenasi työllistyä ravintola- tai puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme apu siivous- ja keittiötehtäviin?

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluontoiseen työsuhteeseen Nokialle ja Tampereelle.

Asiakkaamme toimii ateria- ja kiinteistöpalvelualalalla. Heillä on tarjolla monipalvelutyöntekjöiden tehtäviä, jotka sisältävät vaihtelevissa määrin sekä siivous- että ateriapalvelutehtäviä, kuten tiskausta tai muita keittiön aputöitä. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti arkisin ja työaika sijoittuu useimmiten klo 7 - 16 välille, satunnaisia lauantaivuoroja saattaa tulla.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta moniosaajan tehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksesi. Aikaisempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä osaaminen vaikuttavat siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä edellytämme hygieniapassia ja työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaidemme toimintaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi viimeistään 30.9.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi