(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Etsimme MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään Tampereen alueen kohteisiimme. Työ keskittyy pääosin kouluihin ja päiväkoteihin.

Etsimme MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään Tampereen alueen kohteisiimme. Työ keskittyy pääosin kouluihin ja päiväkoteihin. Työ on aamu- ja arkipainotteista, mutta toki tarjolla on myös iltaa ja viikonloppuja. Sinä päätät!

Monipalvelutyöntekijä osallistuu palvelusopimusten mukaisiin tehtäviin siivous-, ateria-, ja toimitilapalveluja tarjoavissa organisaatioissa. Työssä korostuu asiakaslähtöinen palveluosaaminen.

Toiveet hakijalle:

Aikaisempi kokemus ateria- tai siivoustyöstä.

Oma-aloitteisuus.

Reipas ja iloinen asenne työtä kohtaan.

Hyvä sopeutumiskyky erilaisiin työympäristöihin.

Opteamin työntekijänä sinulla on mahdollisuus työskennellä silloin, kun sinulle sopii. Pystyt sujuvasti sopimaan vuoroista sähköisen tilausjärjestelmän kautta, josta on saatavilla myös ilmaiseksi ladattava mobiiliappi. Saat itse valita, kuinka paljon otat työvuoroja vastaan. Työntekijänämme pääset tutustamaan erilaisiin työympäristöihin ja uusiin työkavereihin. Erinomainen perehdytys ja huippu hyvät työvälineet tukevat sinua työn teossa. Saat vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan ja sinulla on aina mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakkaan kirjoille.