(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haetko vaihtelevaa työtä toimistoympäristössä? Sopiiko 2-vuorotyö elämäntilanteeseesi?

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme Pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävänä voi olla hoitaa asiakkaan tiloissa erilaisia tukipalvelutehtäviä, kuten kahvitarjoilun järjestämistä, puhelinvaihdetta, postitusta, kopiointia ja siivousta. Toimistopalvelujen laajuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Työskentelet ma–pe klo 7–22 välillä. Työ on osa-aikaista (kuitenkin aina 7,5h/pvä) ja töitä on asiakkaan tilausmäärän mukaan.

Toivomme hakijalta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä ahkeruutta, oma-aloitteisuutta ja tunnollisuutta. Aurinkoinen asiakaspalveluasenne ja luotettavuus edesauttavat kiitettävän työn tulokseen. Toivomme sinulta suomen kielen lisäksi vähintään hyvää suullista englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 25.2.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikat täytetään HETI sopivien henkilöiden löydyttyä!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/