(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Hihat heilumaan! Haluatko osallistua käytännön työhön kiinteistönhoidon ja siivouksen tehtävissä?

Etsimme MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme pääkaupunkiseudulle.


Haemme nyt uusia innokkaita, oma-aloitteisia ja kehittymishaluisia kiinteistöpalvelualan ammattilaisia asiakkuustiimiimme. Liityt osaksi joukkuetta, joka vastaa yhden asiakkuuden asuinkiinteistöjen siivous- ja kiinteistönhoitopalveluista. Työtehtäväsi määräytyvät päivittäin kiinteistöjen ja niiden käyttäjien tarpeen mukaan, eikä sinulle laadita etukäteen tehtävälistaa tai aikarajoitteita työtehtävillesi. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan päivittäiseen työnkuvaasi, kun omaat aktiivisen ja innostuneen otteen työn tekemiseen. Esimiehesi toimii sinua lähellä – hän suorittaa samoja siivouksen ja kiinteistön ylläpidon tehtäviä, kuin sinäkin, joten havaintosi ja ajatuksesi tulevat varmasti kuulluksi.


Työssäsi huolehdit asiakkaamme asuinkiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoito- ja siivoustehtävistä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoito. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 6-20 välillä, mutta olet valmis työskentelemään tarvittaessa myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävässä menestyäksesi, odotamme sinulta


  • alalle soveltuvaa koulutusta (vähintään kiinteistöhuollon perustutkinto)
  • vähintään vuoden kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä.
  • vahvaa teknistä osaamista, hyvää IT-osaamista sekä erinomaista asiakaspalveluasennetta.
  • B- ajokortti on tehtävän kannalta välttämätöntä. 
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 18.2.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.