(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Vantaalle. 

Tehtävässä työskentelet elintarviketehtaan sisätiloissa siivoustehtävissä sekä tarvittaessa myös ulkoalueiden hoitotehtävissä. Työaika sijoittuu lauantaille klo 6-14 ja joustavasti 2-3 arkipäivälle esim. tiistaille ja torstaille tai maanantaille, keskiviikolle ja perjantaille. Työssä on mahdollisuus myös lisätunteihin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunteja tehtävässä kertyy vähintään 15 tuntia viikossa.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Työssä tarvitset erinomaista peruskuntoa työn ollessa fyysisesti kuormittavaa, sillä tehtävässä on pystyttävä tekemään paljon raskaita nostoja. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ammattitaitoisessa ja työtä pelkäämättömässä tiimissä. 

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi viimeistään 19.3.2020. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -