Monipalvelutyöntekijä valmistuskeittiölle Kiiminkiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme KIIMINKIIN.


Monipalvelutyöntekijän toimenkuva tässä asiakaskohteessamme koostuu pääasiallisesti valmistuskeittiön tehtävistä, kuten esim. ruokien annostelu ja pakkaaminen sekä ruokien lähettäminen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6–14 välille, 4–6 h/päivä. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sillä saatamme tarvita työpanostasi satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen (20–30 h/viikko), tämän lisäksi voi olla mahdollisuus tehdä lisätyötä. 


Haemme tehtävään motivoitunutta ja reipasta tiimityöskentelijää. Monipuolinen osaamisesi on valttikorttisi ja omaat jo työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassin. Alan koulutus katsotaan eduksesi. Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä kommunikoida suomen kielellä asiakaspalvelutilanteissa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Osallistamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä sekä kartoitamme aktiivisesti henkilökohtaisia urapolkuja ja tuemme myös tutkintotavoitteista kouluttautumista. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla. ISS Palveluilla sinulla on työsi tukena ammattitaitoiset kollegat sekä ison talon etuina laadukkaat prosessit ja työkalut, joiden kehittämiseen pääset osallistumaan myös itse aktiivisesti. Tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa!


Tuntuuko tehtävä omalta? Hienoa, toivottavasti kuulemme sinusta lisää jo tänään! Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.9.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot