(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Turkuun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle, hyvälle asiakaspalvelulle ja kokemusta keittiöpuolen töistä? Etsimme Turkuun toimeen tarttuvaa 
 
MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ  
    
toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työvuorot ovat arkisin kello 6.30- 14.30 ja kohteeseen on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Monipalvelutyöntekijänä työpäivääsi kuuluvat monipuoliset ruokapalveluiden tehtävät päiväkodin jakelukeittiössä sekä noin kaksi tuntia siivoustyötä päivässä. Vastuullesi kuuluu asettaa lounas esille linjastoon ja salaattien sekä välipalojen valmistus. Huolehdit, että varastossa on  oikea määrä elintarvikkeita ja toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tilausten tekemisestä ja tukkulistoista. 
 
Mitä odotamme sinulta?
Hyvän pohjan tehtävälle antaa esimerkiksi laitoshuoltajan tai keittiöpuolen koulutus sekä kokemus saman kaltaisista tehtävistä. Tässä tehtävässä suomen kielen hyvä taito on välttämätön. Takataskustasi löytyy hygieniapassi ja voimassa oleva työturvallisuuskortti. Sinulla on nuhteeton tausta. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä
 
Kuulostaako tämä sinuun työpaikaltasi?
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 9.6. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    
    
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen ulla-maria.partanen@coor.com. Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).