Monipalvelutyöntekijä, Tuira-Koskela-Hönttämäki
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet? 


Etsimme nyt iloista ja reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ päiväkotikohteisiin OULUUN.   


Tehtävässäsi vastaat Tuira – Hönttämäki – Koskela -alueella sijaitsevien päiväkotikohteiden siisteydestä sekä monipuolisista ruokahuollon avustavista tehtävistä, kuten astiahuollosta sekä ruokien pakkaamisesta ja esillepanosta. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 6 – 18 välille, 37,5 h/vk. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa kesä-heinäkuun taitteessa, viimeistään 5.7.2021.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työtehtävä edellyttää hygieniapassia ja aiempaa työkokemusta siivous- tai keittiöpuolen tehtävistä, jommankumman alan koulutuksen katsomme eduksesi. Arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Tässä tehtävässä työskentelet lasten parissa joten ymmärrät, että työympäristö voi olla välillä meluisakin ja osaat tarvittaessa ohjata pieniä asiakkaitasi. Lisäksi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon sekä ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden, jotta pääset liikkumaan sujuvasti työpäivän aikana kohteiden välillä.


Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja ja ISS:llä uramahdollisuutesi ovat loputtomat. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.6.2021.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot