(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä toimiston tukipalveluihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt aamuvirkkua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ toimiston tukipalveluihin Helsingin Vallilaan


Tehtävässä työnkuvaasi kuuluvat erilaiset toimiston tukipalvelutehtävät, kuten postitus ja skannaus. Työ on kokoaikainen ja työt sijoittuvat arkipäiviin klo 5-18 välille. Tehtävä on määräaikainen 26.10.2018 asti.


Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta hyviä IT-taitoja, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä eduksesi, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas ja asiakaspalveluhenkinen asenne.


ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.7.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -