(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Tapiolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?


Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme Espoon Tapiolaan.


Tässä roolissa toimit toimistosiivouksen, postituksen ja ympäristöpalveluiden tehtävissä. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde, jossa työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 6-14 välille.

Toivomme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä jo muutaman vuoden ajalta ja alan koulutus katsotaan eduksesi. Menestyäksesi tehtävässä, etenkin postitustöiden osalta, sinulla tulee olla hyvä suomen ja englannin kielen taito. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Lisäksi toivomme, että hallitset perus IT-taidot ja sähköpostin käytön. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.11.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -