(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle, hyvälle asiakaspalvelulle ja kokemusta keittiöpuolen töistä? Etsimme Tampereelle toimeen tarttuvaa 
 
MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ  
    
toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työvuorot ovat arkisin kello 7-15 tai 6-14.  Kohteeseen on hyvät julkiset kulkuyhteydet.
 
Monipalvelutyöntekijänä työpäivääsi kuuluvat monipuoliset ruokapalveluiden tehtävät henkilöstöruokalassa. Vastuullesi kuuluu asettaa lounas esille linjastoon ja salaattien sekä välipalojen valmistus. Huolehdit, että varastossa on  oikea määrä elintarvikkeita ja toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tilausten tekemisestä ja tukkulistoista.  Lisäksi vastaat toimistotilojen puhtaanapidosta. Työsi on itsenäistä, mutta kohteessa työskentelee myös muita tiimisi jäseniä.   Mitä odotamme sinulta?
Hyvän pohjan tehtävälle antaa esimerkiksi laitoshuoltajan tai keittiöpuolen koulutus, sekä kokemus keittiöpuolen tehtävistä. Takataskustasi löytyy hygieniapassi ja voimassa oleva työturvallisuuskortti. Olet helposti lähestyttävä ja iloinen asiakaspalvelija joka on tottunut toimimaan ripeätahtisessa työympäristössä. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Tässä tehtävässä suomen kielen hyvä taito on välttämätön.   Kuulostaako tämä sinuun työpaikaltasi?
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 2.2.2020  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    
    
Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin kello 10-14  palvelupäällikkö  Pirjo Vesa p. 050 911 0819 ja palveluesimies Elina Ollinpoika p. 050 595 3042.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).