(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, huolehdimme aulapalvelun sujuvuudesta ja teemme paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme Tampereelle toimeen tarttuvaa

MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työvuorot ovat arkisin kello 06:00-14:00 tai 12:00-18:00.

Monipalvelutyöntekijänä työpäivääsi kuuluvat monipuoliset ruokapalveluiden tehtävät sekä noin kaksi tuntia siivoustyötä päivässä. Kattiloissasi porisevat aamupuuro ja ilmassa tuoksuu vasta keittämäsi kahvi. Käden käänteessä valmistat herkulliset täytetyt sämpylät. Tilaat ja asetat tarjolle luonaan linjastoon, yhdessä valmistamasi houkuttelevan salaatin kanssa. Huolehdit, että varastossa on juuri oikea määrä elintarvikkeita ja sinulla on aikaisempaa kokemusta tilausten tekemisestä ja tukkulistoista. Olet oikea asiakaspalvelun ässä, mikä on hyvä juttu, sillä tehtäviisi kuuluu myös kassatyöskentely.

Sinulla on laitoshuoltajan tutkinto ja aikaisempaa samankaltaista työkokemusta. Takataskustasi löytyy hygieniapassi ja voimassa oleva työturvallisuuskortti. Toivomme, että olet ajoittain valmis työskentelemään myös muissa vastaavanlaisissa kohteissa. Kaikki kohteet sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Tampereella.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä.

Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 26.3.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Pirjo Vesa pirjo.vesa@coor.com. Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään ”Monipalvelutyöntekijä, Tampere”.