(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä siivous- ja toimistopalvelutehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020
Etsimme nyt avainasiakkaamme toimitiloihin Helsingin Kaisaniemeen MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ huolehtimaan arjen sujuvuudesta sekä tilojen viihtyisyydestä. 

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivoustehtävien lisäksi esimerkiksi postituksesta, kokoustarjoiluista sekä muista toimiston arjen sujuvuuteen liittyvistä tehtävistä. 

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, asenne kohdallaan ja kyky omaksua uusia työtehtäviä. Aikaisempi työkokemus toimistosiivoustehtävistä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen- sekä englannin kielen taitoa asiakaskohtaamisissa päivittäin.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arkipäivätyön. Tarjoamme kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä huolehdimme hyvinvoinnistasi ja tuemme harrastuksiasi liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 21.6.2020 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -