(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä siivous- ja postitustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja reippaalla työotteella varustettua monipalvelutyöntekijää siivoukseen ja postitustehtäviin Espoon Niittykumpuun. 

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siisteydestä sekä postitustehtävistä toimistoympäristössä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtä tehdään arkisin kello 11-19 välillä. Työtunteja tehtävässä kertyy 4-5 h/pvä ja 20-25 h/vko.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen siivoustehtävistä. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen ja englannin kielen taitoa ja perus IT-taitoja sekä aitoa asiakaspalveluasennetta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.8.2019.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -