(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä siivous- ja kiinteistöhuollon tehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme työntekijää perhevapaan sijaisuuteen asuinkiinteistöjen siivoustehtäviin Kouvolaan. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. 

Tehtävässä olet tärkeä osa ISS:n asiakkuustiimiä, joka keskittyy työssään yhden asiakkaamme kohteisiin. Työtehtävässä vastaat pääasiassa siivoustehtävistä, mutta työpäiviisi kuuluu myös pienimuutoisia kiinteistönhuollon tehtäviä, kuten lampunvaihtoa, hiekoitusta ja käsilumitöitä. Työtä tehdään suurelta osin parityöskentelynä.

Tehtävä on noin 1,5 vuoden määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka alkaa helmikuussa 2020. Tehtävässä on mahdollisuus, että työt jatkuvat myös sijaisuuden jälkeen. Työ on kokoaikainen arkipäivätyö, työpäivä aamuisin klo 7 ISS:n toimipisteeltä Kellomäestä ja päättyy klo 15. Työstä maksetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, joka tehtävässä on 11,20 €/h. 


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on joko siivousalan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta ammattisiivoustehtävistä. Tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Aikaisempi työkokemus kiinteistöhuollon tehtävistä katsotaan eduksi. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 26.1.2020 mennessä osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -