Monipalvelutyöntekijä siivous- ja kiinteistöhuollon tehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Etsimme työntekijää perhevapaan sijaisuuteen kiinteistönhuollon ja siivoukseen monipuolisiin työtehtäviin Kouvolaan. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. 

Tehtävässä olet osa ISS:n asiakkuustiimiä, joka keskittyy työssään yhden asiakkaamme kohteisiin. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, pääasiassa vastaat siivoustehtävistä, mutta työpäiviisi kuuluu myös kiinteistönhuollon- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työtä tehdään suurelta osin parityöskentelynä, mutta myös itsenäistä työtä tulee pystyä tekemään.  

Tehtävä on noin 1,5 vuoden määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka alkaa alkuvuodesta 2020, viimeistään helmikuussa. Työ on kokoaikainen ja työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-16 välille. 


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on joko siivousalan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta ammattisiivoustehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Tarvitset myös sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsotaan B-ajokortti sekä  aikaisempi työkokemus kiinteistöhuollon tehtävistä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.12.2019 mennessä osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1317271
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola