(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä siivous- ja keittiötehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä?Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja reipasta MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ siivoukseen sekä keittiön aputöihin Mäntsälään ja Pornaiseen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siisteydestä sekä keittiön aputöistä kouluympäristössä. Tehtävä on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtehtäviin, -aikoihin ja työtuntimäärään on mahdollisuus vaikuttaa, mutta työtä tehdään pääsääntöisesti iltaisin. Työaika sijoittuu klo 06-22 välille.

Aiempi työkokemus tai koulutus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä vaan katsotaan eduksi. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on tarkka työote ja olet vastuuntuntoinen. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä iloista asiakaspalveluasennetta ja suomen kielen taitoa. Hygieniapassi katsotaan eduksi. Ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi.

ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.3.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -