(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä (siivous+ astiahuolto)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Etsimme nyt joustavaa ja omatoimista MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Helsinkiin 2-vuorotyöhön.


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Monipalvelutyöntekijänä työpävääsi kuuluu astiahuoltoa ja toimistosiivousta. Työtehtävät jakautuvat noin 50/50 ja työaika tehtävässä on 10.30-18.30 arkisin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Tartut rivakasti tehtäviin ja huomioit ystävällisesti asiakkaat ja työtoverit. Soveltuva koulutus (puhdistuspalvelu- tai ravintola-ala) on tehtävässä eduksi.


ISS:llä saat paikan  menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä ja ison talon tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.02.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -