(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä siivoukseen ja tiskaukseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Pidätkö vaihtelevista työtehtävistä sekä ihmisten parissa työskentelystä?

Etsimme nyt kahta MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Helsingin Huopalahteen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat yhden asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta sekä ravintolan astiahuollosta koulu- ja uimahalliympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville sekä lauantaille klo 06-23 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä ja saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan kuitenkin eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa ammattitaitoasi, edetä urallasi tai pätevöityä toimialasi ammattilaiseksi. Meillä ISS palveluilla on kattavat sisäiset koulutusportaalit ja teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Ota askel kohti etenemistä ja hae meille töihin.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 27.10.2019. Työ alkaa 1.11.2019.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -