(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä siivoukseen ja astiahuoltoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt kahta reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Helsingin Kalasatamaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme toimiston siisteydestä sekä astiahuollosta. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville kello 06-22 välille, mutta satunnaisesti vuoroja voi olla myös viikonloppuisin.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta siivous- ja tiskaustehtävistä. Alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä aitoa asiakaspalveluasennetta. Viihdyt tehtävässä, jos nautit itsenäisestä työskentelystä ja reippaasta työskentelyrytmistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.8.2019 ja tehtävä alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/