(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Sanomala
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Vahvistamme Pääkaupunkiseudun yksikköämme

Haemme nyt Vantaalle mielenkiintoiseen asiakaskohteeseemme Sanomalaan

MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ
 
Monipalvelutyöntekijänä vastaat yhdessä tiimisi kanssa Sanomalan lastaus- ja kuorintapalveluista sekä painokoneiden puhditustehtävistä. Työssäsi tarvitset työturvallisuus- sekä trukkikorttia. Työn vaativuus edellyttää vähintään erinomaista englannin kielen taitoa, suomen kielen taito on eduksi.
 
Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi varasto- puhdistus- ja/tai logistiikka-alan kokemus ja/tai alojen koulutus katsotaan eduksi. Meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Tarjoamme siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Suvi Ounamo, suvi.ounamo@rtkpalvelu.fi.
 
Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.1.2018.