Monipalvelutyöntekijä (ruokapalvelu/siivous) päiväkoti- ja koulukohteisiin Kiiminkiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2022

Hei reipas MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄ – me etsimme sinua vahvistamaan tiimiämme Kiiminkiin. Voit olla keittiön moniosaaja tai siivouksen ammattilainen, vai hallitsetko kenties molemmat?  Tässä tehtävässä työpäiväsi koostuvat osaamisesi mukaan ylläpitosiivouksesta ja/tai ruokapalvelun monipuolisista tehtävistä jakelukeittiöillä vaihtelevissa koulu- ja päiväkotikohteissa.

Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin kello 5–15 välillä, satunnaisesti myös muut kellonajat ovat mahdollisia. Työvuoron pituus ja viikkotuntimäärä vaihtelevat tarpeen mukaan. Tämä työsuhde toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.
Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneen Eeva-Riitan urapolusta
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartitSinulta me toivomme


  • puhdistuspalvelu- tai catering-alan tutkintoa ja parin vuoden työkokemusta sekä hygieniapassia
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
  • ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta päästäksesi liikkumaan sujuvasti työkohteiden välillä
  • nuhteetonta taustaa; työympäristön vuoksi edellytämme lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukaisen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaotteen, joka on edellytys työsopimukselle.Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae oheisen linkin kautta viimeistään 30.1.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Lisää tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot