(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä ruokapalveluihin Kaarinaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle, hyvälle asiakaspalvelulle ja kokemusta keittiöpuolen töistä sekä laitoshuoltajan tutkinto? Etsimme Kaarinaan toimeen tarttuvaa 
 
MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ     Mita Coor tarjoaa sinulle?
    
Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/viikko). Työvuorot ovat arkisin kello 6-14 ja kohteeseen on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.   Monipalvelutyöntekijänä työpäivääsi kuuluvat monipuoliset ruokapalveluiden tehtävät päiväkodin jakelukeittiössä sekä kohteen ylläpitösiivoustehtävät. Vastuullesi kuuluu asettaa lounas esille linjastoon ja aamupalan, salaattien sekä välipalojen valmistus. Huolehdit, että varastossa on  oikea määrä elintarvikkeita ja toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tilausten tekemisestä ja tukkulistoista. 
 
Mitä odotamme sinulta?   Tässä monipuolisessa tehtävässä odotamme sinulta - laitoshuoltajan tutkintoa
- kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä
- nuhteetonta taustaa
- hyvää suomen kielen taitoa Lisäksi toivomme, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva työskennellä.
Kuulostaako tämä sinuun työpaikaltasi?
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 26.10. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.         
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen ulla-maria.partanen@coor.com.   Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).