(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Paraisille
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, huolehdimme aulapalvelun sujuvuudesta ja teemme paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Nyt haemme monipalvelutyöntekijää Paraisille vakituiseen työsuhteeseen. Monipalvelutyöntekijänä huolehdit päiväkodin siisteydestä ja puhtaudesta sekä ruokapalvelutehtävistä. Työsuhde on kokoaikainen, ja työaika on arkisin klo 6.30-14.30.

Toivomme sinulta siivoustyökokemusta tai siivousalan koulutusta ja hygieniapassia. Sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne ja hyvä suomen tai ruotsin kielen taito. Työskentelykohteen sijainnin takia oma auto on tarpeen. Tehtävässä työskentelet lasten kanssa ja siksi sinun pitää esittää rikosrekisteriotetta ennen töiden aloitusta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen, ulla-maria.partanen@coor.com. Hae työpaikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.3.Työt alkavat mahdollisimman pian.