Monipalvelutyöntekijä päiväkotikohteeseen Jääliin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Etsimme nyt reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ päiväkotikohteeseen JÄÄLIIN.


Työssäsi vastaat päiväkotiympäristön siisteydestä sekä monipuolisista jakelukeittiön tehtävistä. Tässä tehtävässä työskentelet lasten parissa, joten ymmärrät, että työympäristö voi olla välillä meluisakin ja osaat tarvittaessa ohjata pieniä asiakkaitasi. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6-14. Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vk) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Haemme tehtävään sinua, jolla on aito halu palvella asiakasta ja tehdä työtä, jolla on merkitystä. Sinulla on ketterä työote ja oma-aloitteisuutesi sekä monipuolinen osaamisesi ovat valttikorttejasi. Tehtävä edellyttää hygieniapassia ja aiempaa työkokemusta ruokapalvelutehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Puhtauspalvelu- tai catering-alan koulutuksen ja voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Lisäksi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon sekä hyvän fyysisen peruskunnon.


Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tunnistitko itsesi? Mahtavaa, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.9.2021.ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot