(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä päiväkotiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!  ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.  Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkista MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Kruunupyyhyn.

Haemme osa-aikaista tekijää vastaamaan päiväkotiympäristön monipuolisista työtehtävistä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu mm. aamiaisen valmistus sekä esillelaitto. Lounaan esillelaitto kuuluu myös työtehtäviisi kuten myös  astiahuolto sekä päiväkodin siivoustyöt.Työvuorot sijoittuvat klo 7-13 välille. Päivässä teet 3,5-4,5h/vuoro, viikkotunteja sinulle kertyy 17,5-22,5h/vko vaihdellen. Työsuhde on vakituinen.

Hyödyt tehtävässä aiemmasta kokemuksesta vastaavanlaisista tehtävistä tai alalle soveltuvista tutkinnoista. Tehtävässä sinua edesauttaa esimerkiksi laitoshuoltajan, toimitilahuoltajan tai catering- alan tutkinnot. Nämä eivät kuitenkaan ole pakollisia sillä perehdytämme sinut tehtävään. Eduksesi on myös suoritetut ensiapu-, sekä työturvallisuuskortit.  Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa, erinomaista paineensietokykyä, sekä halua työskennellä asiakasrajapinnassa. Edellytämme myös suomen kielen osaamista asiakaspalvelutilanteissa. Ruotsin kielen osaamisesta on etua kohteen sijainnin vuoksi, mutta tämä ei kuitenkaan ole pakollista.
 
Jos et hätkähdä kiirettä, tartut ennakkoluulottomasti uusiin tehtäviin, tulet toimeen työkavereiden ja asiakkaiden kanssa, sekä olet vielä hyväntuulinen asiakaspalvelija, voit olla etsimämme henkilö! Valituilta henkilöltä tullaan pyytämään rikostaustaote lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -