Monipalvelutyöntekijä Paimioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt iloisia ja reippaalla työotteella varustettuja MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ päiväkoti- ja koulu- sekä hoiva-alan asiakaskohteisiimme PAIMIOON.

Tarjoamme sinulle
mukavan ja turvallisen työympäristön sekä osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kannustamme kehittämään sekä ylläpitämään ammattitaitoa koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus sekä positiivinen ja innokas asenne uuden oppimiseen. Toivomme siis sinulta ennakkoluulotonta asennetta tarttua uusiin haasteisiin ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelutaitoa sekä kykyä ottaa vastuu omasta työstäsi. Mikäli sinulle on jo kertynyt työkokemusta puhtauspalvelu- tai catering-alalta tai sinulla on jomman kumman alan koulutus, ne toki katsomme eduksesi – samoin kuin ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden sekä suoritetun hygieniapassin.


Toimit monipalvelutiimissä ja vastaat asiakaskohteesi siisteydestä sekä monipuolisista ruokahuollon avustavista tehtävistä, kuten astiahuollosta sekä ruokien pakkaamisesta, lähettämisestä ja vastaanotosta. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiviin aamu- tai iltavuoroon, kello 6 - 21 välille mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä tehtävässä voi olla myös viikonlopputöitä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaisia työsuhteita, kumpi sopisi sinulle paremmin?


Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. 


Tunnistitko itsesi? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.8.2021.


 


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot