Monipalvelutyöntekijä Ouluun
Barona HoReCa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Pysyykö kauhat ja kattilat käsissä? Hallitsetko myös ylläpitosiivouksen? Mahtavaa, taidat olla etsimämme monipalvelutyöntekijä!

Haemme asiakasyrityksillemme monitaitoista työntekijää. Monipalvelutyöntekijän työpäivä koostuu sekä keittiön tehtävistä että siivouksesta. Työtä on tarjolla pääosin kouluilla ja päiväkodeilla. Työaika sijoittuu erityisesti arkiaamuihin ja -päiviin.

Monipalvelutyöntekijän työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työpäivä koostuu tavallisesti keittiön avustavista työtehtävistä. Ruoka tulee usein kohteeseen valmiina, jolloin tehtäviin kuuluu ruuan lämmitys/energialisukkeen valmistus. Työpäivään sisältyy myös ylläpitosiivousta kohteessa ja astiahuoltoa.

Hakemamme työntekijä on joustava ja tehokas monitaituri - eli hallitsee monipuoliset työtehtävät sekä keittiössä että siivouksen tehtävissä. Keikkaluontoisessa työssä voit sovittaa työn arkeesi jouhevasti. Voit siis valita, milloin teet töitä. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen. Pääset tutustumaan myös erilaisiin työympäristöihin.

Tehtävässä vaaditaan hygieniapassia ja ajan tasalla olevaa salmonellatodistusta. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään myös rikostaustaotetta.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511649
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu