Monipalvelutyöntekijä Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ OULUUN! 


Tässä tehtävässä vastaat pääasiassa asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta päiväkoti- ja kouluympäristössä. Työtehtäviisi sisältyy myös keittiön avustavia töitä, kuten astiahuoltoa. Työsuhde on osa-aikainen (7 h/päivä, 35 h/viikko) ja työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 10:30-18:30 välillä. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on toistaiseksi voimassa oleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja nautit reippaassa monipalvelutiimissä työskentelystä. Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme, että omaat muutaman vuoden verran kerrytettyä työkokemusta siivoustehtävistä, myös alan koulutuksen katsomme ehdottomasti eduksi. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä motivaatiota uuden oppimista kohtaan. Työssäsi tulet tarvitsemaan myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Työskentely-ympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien 504/2002 -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


ISS:llä saat kannustavan työyhteisön tuen. Meillä pääset osaksi mainiota tiimiä, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn.


Tuntuuko tehtävä omalta? Hae mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.10.2021.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot