(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2020

Haemme Ouluun kokoaikaista MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ!


Tässä tehtävässä pääset työskentelemään niin keittiö – kuin puhtaanapitoalan työtehtävienkin parissa. Tehtävässäsi vastaat pääsääntöisesti päiväkoti –ja koulukohteidemme ylläpitosiivouksista, mutta avustat päivittäin myös keittiössä mm. astiahuollossa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 9.30 – 17.30 välillä.


Mikäli olet palveluhenkinen, reipas ja kykenet itsenäiseen työhön, voit olla etsimämme tekijä! Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta työ alkaa kattavalla perehdytyksellä, jossa hyödynnämme moderneja digitaalisia perehdytys –ja koulutuspolkujamme. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja työssäsi tarvitset myös suomen kielen taitoa.
Työskentely-ympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien 504/2002 -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! Tässä tehtävässä tarjoamme paikan iloisessa tiimissä, jolla on kyky ratkaista ongelmia asiakkaamme arjessa luoden laadukasta palvelua.


Olisitko sinä oikea tekijä tähän tehtävään? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 11.12.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -