(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Etsimme jatkuvasti työhönsä intohimoisesti asennoituvia tekijöitä vahvistamaan joukkojamme. Toimimalla yhdessä ja tarjoamalla vain parasta laatua asiakkaillemme olemme matkalla kohti maailman parasta palveluyritystä!


Etsimme nyt vaihtelevista työtehtävistä innostuvaa ja asiakaspalveluhenkistä MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Ouluun.


Työtehtäviisi kuuluu aulapalvelut, kahvitusten järjestäminen, ylläpitosiivous ja tiskaus eri asiakaskohteissamme. Työsuhde on vakituinen sekä toistaiseksi voimassaoleva ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-14 välillä. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä sinun tulee hallita perus IT-taidot. Aikaisempi työkokemus tai koulutus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön, vaan motivaatio ja mielenkiinto monipuolisia ja muuttuvia työtehtäviä kohtaan ratkaisee. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 12.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -