(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Ouluun (972)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Oulun alueelle päiväkoteihin reipasta ja ystävällistä

MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviin kuuluu mm: aamiaisen ja lounaan esillelaitto, astiahuoltoa ja muita keittiöön kuuluvia tehtäviä sekä siivouspuolen tehtäviä.

Odotamme

Sinulla on mielellään caitringalan ja/tai puhdistusalan peruskoulutus sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja hygieniapassi. Viihdyt hyvin työympäristössä missä on lapsia. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja olet sosiaalinen sekä oma-aloitteinen, iloinen persoona. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalan tehtävistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan tehtävän ja sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Muuta

Tehtävä on osa-aikainen, noin 100h/3 viikossa, ja määräaikainen alkaen mahdollisimman pian ja jatkuen pari vuotta. Päivittäinen työaika on arkisin klo 6.00 - 15.00 välillä. 

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työn vastaanottamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13.00-15.00 välisenä aikana aluevastaava Jaana Pussila p. 050 430 6348, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.