(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Helsinki-Vantaan lentoasemalle. 


Tässä tehtävässä vastaat lentoaseman elintarvikekohteiden siivouksesta, tiskauksesta ja kaluston puhdistuksesta. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa klo 6- 00 välillä sekä satunnaisesti myös yövuoroissa.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Halu oppia on aiempaa työkokemusta tärkeämpää, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edelletys työsuhteelle.


ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteessa.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.3.2019.Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, https://www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


– ISS on savuton työpaikka –