Monipalvelutyöntekijä (lastaus)
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Kiinnostaako sinua monipuolinen työnkuva ja vuorotyö?
 
Etsimme  MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Vantaalle!

Tehtävissäsi tulet toimimaan osana Sanomapainon huoltotiimiä. Tehtävänkuvaasi kuuluu asiakasyrityksemme lastausprosessin sujuvuudesta vastaaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää palveluhenkisyyttä, kykyä kommunikoimaan vaivatta suomeksi sekä oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta. Hakijan eduksi luetaan taskusta löytyvä B-luokan ajokortti.

Työajat ovat pääsääntöisesti maanataista sunnuntaihin klo 06.45 – 23:30 välisenä aikana tai asiakkaan tarpeen mukaisesti, joten hakijoilta peräänkuulutetaan joustavuutta sekä vuorotyövalmiutta. Työaika tehtävissä on osa-aikainen ja palkkaus erillisen sopimuksen mukaan. 

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivien hakijoiden löytyessä.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507485
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Malmisaari (janne.malmisaari (a) rtkhenkilostopalvelu.fi)
  • Sijainti: Vantaa