Monipalvelutyöntekijä Kuopioon
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2021

Haemme Kuopion seudun asiakasyrityksellemme monipalvelutyöntekijöitä

Monipalvelutyöntekijänä pääset osallistumaan koulujen, päiväkotien, palvelutalojen ja suuratalouskeittiöiden monipuoliseen arkeen. Työpäiväsi tulevat koostumaan vaihtelevasti niin ruoan esivalmistelun kuin puhtaanapidon erilaisista työtehtävistä.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja joustavan tavan tehdä töitä. Meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa työympäristöissä. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaan. Palkkauksessa noudatetaan asiakasyrityksessämme käytettävää työehtosopimusta ja työajat sijoittuvat arkiaamuihin.

*** 

Mitä toivomme sinulta?

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta keittiön ja puhtaanapidon avustavista työtehtävistä sekä itsenäistä työotetta. Toivomme, että sinulta löytyy rutkasti iloista ja energistä asennetta. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja olet aina valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Hygieniapassin lisäksi sinulta tulee löytyä voimassa oleva salmonellatodistus.

*** 

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 18.6 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat elokuussa 2021.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Nokelainen
HR-konsultti
heidi.nokelainen@eezy.fi
puh. 050 911 6443

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1457191
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio