(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö fyysisestä työstä ja haluat nähdä kätesi jäljen? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!


Etsimme ammattitaitoista ja asiakaspalvelu henkistä MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Kuopioon. 

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.  Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Monipalvelutyöntekijänä tehtäviisi kuuluu toimistotilojen ylläpito siivous sekä kokouskahvitusten hoitaminen. Toimistot ovat nykyaikaisia ja niitä siivotaan alan parhailla välineillä. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 6 - 15 välille ja töitä on 7h/päivä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme hakijoilta vähintään vuoden työkokemusta siivoojan tehtävästä, toimitilahuoltajan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa sekä halua työskennellä asiakasrajapinnassa. Kommunikoit sujuvasti Suomeksi, muu kielitaito katsotaan eduksi. Jos et hätkähdä kiirettä ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin tehtäviin, voit olla etsimämme henkilö! Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -