Monipalvelutyöntekijä/ kuljettaja Paimioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2021

Etsimme nyt reippaan työotteen omaavaa MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ / KULJETTAJAA asiakaskohteisiimme PAIMIOON.


Toimit monipalvelutiimissä ja vastaat erilaisista keittiön logistiikkaan liittyvistä tehtävistä, kuten tarvikkeiden ja ruokien pakkaamisesta ja kuormien purkamisesta. Toimitat päivittäin henkilöstölounaan Naantalin asiakaskohteeseen, laitat ruoat tarjolle ja ruokailun päätteeksi peset astiat ja siivoat salin ja keittiötilan. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiviin kello 6 - 18 välille mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä tehtävässä voi olla satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään mikäli sinulla on ripeä työote, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat omalta osaltasi varmistaa tiimin toimivuuden.


Tehtävässä menestyäksesi, sinulla on B-ajokortti sekä hygieniapassi sekä vähintään yhden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Soveltuvan catering-alan koulutuksen, työturvallisuus- ja EA-kortit sekä ravitsemus- ja ympäristöpassit katsomme eduksesi. Lisäksi tarvitset työssäsi sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. 


Tule sinäkin luomaan oma ISS-urapolkusi! Meiltä saat työkalut onnistumiseen, pitkäaikaisen vakaan työpaikan sekä inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa  tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.8.2021.


 


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot