Monipalvelutyöntekijä koulukohteeseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2021

Etsimme nyt iloista ja reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ koulukohteeseen KIIMINKIIN.


Toimit monipalvelutiimissä ja vastaat asiakaskohteesi siisteydestä sekä keittiön avustavista tehtävistä, kuten astiahuollosta. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin kello 8.30 – 13.30 mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sillä tehtävässä voi olla satunnaisesti myös viikonlopputöitä. Työsuhde on osa-aikainen (5h/pv, 20h/vk) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 11.8.2021 tai sopimuksen mukaan elokuussa.


Olet oikea henkilö tähän tehtävään mikäli sinulla on ripeä työote, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat omalta osaltasi varmistaa tiimin toimivuuden. Kommunikoit sujuvalla suomen kielellä asiakaspalvelutilanteissa. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä parin vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassia, soveltuvan koulutuksen ja voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.


Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 5.8.20201.ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot