Monipalvelutyöntekijä kokouspalveluihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Etsimme huhtikuussa 2019 valmistuneeseen toimistokompleksiin Helsingin Kalasatamaan KOKOUSPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ monipalvelutiimiin. 

Tehtävässä vastaat palveluiden ja kokoustilojen toimivuudesta pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6-23 välillä. Työtä voi olla myös viikonloppuisin tapahtumista riippuen.

Toivomme
, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuva ravintola-alan koulutus. Tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen-, englannin- ja ruotsin kielen taitoa sekä hygieniapassia. Vartijakortti katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle paikan monipalvelutiimissä, jossa jokainen puhaltaa yhteen hiileen sekä on valmis hyppäämään toisiin tehtäviin asiakkaan tarpeen niin vaatiessa. Puitteet työn tekemiselle on loistavat vastavalmistuneessa valtavassa kompleksissa. 

Hae tehtävään viimeistään 31.5.2019 oheisen linkin kautta. Työt alkavat kesäkuun alussa. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka - Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1257699
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki