(Poistunut julkaisusta)

Monipalvelutyöntekijä/ kokki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ/ KOKKIA Jääliin.


ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. 

Tässä tehtävässä vastaat  päivittäisestä maistuvan ja terveellisen lounasruoan valmistuksesta sekä esillelaitosta. Monipuolinen työnkuva sisältää siivoustehtäviä. Työ on kokopäiväinen ja sijoittuu tehtäväksi arkipäivisin kello 6-16 välillä. Työkohde sijaitsee Jäälissä ja työsuhde on määräaikainen ja kestää alustavasti ainakin 31.12.2019 asti.
 
Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulla olevan kokemusta keittiö tehtävistä. Toimit tehokkaasti, hallitset itsenäisen työotteen ja koet sopivasi työskentelemään ympäristössä jossa asiakkaat on lapsia. Hallitset kokonaisuuksia ja kykenet ottamaan vastuuta ja pelaamaan työkavereiden kanssa samaan maaliin. Sinulle keittiön puhtaanapito ja omavalvonta on  itsestäänselvyys. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hygieniapassin. Tehtävään valitun tulee toimittaa rikostaustaote ennen työsuhteen solmimista.
 
Kuulostiko työ omalta? Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä hakemuksesi viimeistään 27.8.2019 osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella  hanna-elina.nieminen@iss.fi.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -