Monipalvelutyöntekijä Kiiminkiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme KIIMINKIIN oppilaitoksen ylläpitosiivoukseen ja astiahuoltoon.


Monipalvelutyöntekijän tehtäväkokonaisuuteen kuuluu ylläpitosiivousta ja lounaan ajan astiahuoltoa. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 11 – 19. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37,5 h/viikko). Tässä tehtävässä on myös mahdollisuus tehdä tarvittaessa lisätöitä. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.


Haemme tehtävään reipasta ja joustavalla asenteella varustettua tiimityöskentelijää. Otat vastuuta koulun siisteydestä ja sovellut itsenäiseen työhön. Soveltuvan koulutuksen ja aikaisemman parin vuoden työkokemuksen katsomme eduksesi. Tehtävässä tarvitset lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, perus atk-taidot järjestelmien käytön johdosta sekä hyvän fyysisen peruskunnon.  Hygieniapassi on pakollinen tässä tehtävässä. Ajokortin ja oman auton käyttö mahdollisuuden katsomme eduksesi.


Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!


Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 31.7.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päättymisen jälkeen. Työt alkavat elokuussa.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot