Monipalvelutyöntekijä Kiiminkiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Haemme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme KIIMINKIIN päiväkodinjakelukeittiötehtäviin sekä ylläpitosiivoukseen.


Monipalvelutyöntekijän tehtäväkokonaisuuteen kuuluu pääasiallisesti erilaisia tehtäviä jakelukeittiöissä (esim. astiahuoltoa, ruokien jakamista, lisukkeiden valmistamista) ja lisäksi ylläpitosiivousta. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 7 – 14.30 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37,5 h/viikko). Tässä tehtävässä on myös mahdollisuus tehdä tarvittaessa lisätöitä. Palkkaus on Majoitus-, ravitsemus- ja vapaa-ajan työehtosopimuksen mukainen.


Haemme tehtävään reipasta ja joustavalla asenteella varustettua tiimityöskentelijää. Otat vastuun keittiön päivittäisestä toiminnasta ja sovellut itsenäiseen työhön. Soveltuvan koulutuksen ja aikaisemman parin vuoden työkokemuksen katsomme eduksesi. Tehtävässä tarvitset lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, perus atk-taidot järjestelmien käytön johdosta sekä hyvän fyysisen peruskunnon.  Hygieniapassi on pakollinen tässä tehtävässä. Ajokortin ja oman auton käyttö mahdollisuuden katsomme eduksesi.


Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!


Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 4.7.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päättymisen jälkeen. Työt alkavat elokuun alussa.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot